icoon_mens

MENS

Sta jij op een kantelpunt in je loopbaan?

  • Sta jij op het punt om na te denken over jouw (werk)toekomst?
  • Wil je een betekenisvolle keuze in je werk maken?
  • Wil je graag sparren met iemand die betrokken is én voldoende afstand heeft tot jouw organisatie?

Jij wilt een stap in je loopbaan maken en je staat nu op een kruispunt.
Je voelt dat het tijd is voor bezinning. Er is een naderend afscheid of je ervaart een knik in je loopbaan.

Er is iets gebeurd in je werk. Je staat op en (mar)kantelpunt in je loopbaan. Door omstandigheden van buiten ingegeven of vanuit je eigen verlangen. Voor welke wezenlijke vragen sta ik in mijn loopbaan en leven? Jouw vindtocht naar betekenisvol keuzes in je werk vraagt nu aandacht. Goed om eerst een “punt” te zetten, voordat je een “komma” zet. Eerst de reis naar binnen maken en dan naar buiten. Afscheid nemen, loslaten, integreren, weer opstaan en opnieuw beginnen. Daarin stel je het op prijs om samen met een metgezel dit pad een stuk te lopen. Dat kan ik verschillende vormen. Mijn bijdrage is op grond van luisterend coachen een duurzame beweging bij de ander realiseren.

 

Loopbaan APK

Dit is een individueel loopbaantraject. We starten met waar je nu staat. In een aantal sessies loop ik als metgezel met je mee in jouw vindtocht naar betekenisvol werk. Jij bent de ontdekkingsreiziger en regisseur van je eigen loopbaan. Ik ben positief toegewijd en ga uit van jouw mogelijkheden. Het resultaat is een betekenisvolle koers voor de volgende stap in je loopbaan. Je hebt antwoord op de vraag: wat zie ik, wat wil ik en wat doe ik? Je neemt de volledige verantwoordelijkheid en toont je regisseur van je eigen loopbaan.

Training De Tweede Morgen

In deze tweedaagse training ervaar je, samen met andere reisgenoten, de bouwstenen van jouw Tweede Morgen. Je voorziet ze van betekenis voor jouw (toekomstig) werk. Je legt een fundament voor keuze voor een betekenisvolle loopbaan. Het resultaat is dat je je persoonlijk leiderschap versterkt en meer samenvalt met wie je bent en wat je doet. De volgende training vindt plaats in voorjaar 2022 (open inschrijving of in company).

Jeroen Cras: 'Ik verbind strategie en organisatie met de mens. Ik ben gericht op duurzaam resultaat. '